Αυθεντικός Μαραθώνιος κολύμβησης

Ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τον Αυθεντικό μαραθώνιο κολύμβησης.

Η ιστορική ναυμαχία του Αρτεμισίου 480Π.Χ. και το επίτευγμα του Σκυλλία και της Ύδνας που κολύμπησε τη ιστορική διαδρομή αποτελούν την ιστορική παρακαταθήκη.

Ο αγώνας περιλαμβάνει την κλασική διαδρομή των 14.5 χιλιομέτρων με αφετηρία τη νοτιότερη  ακτή του Παγασητικού στο Τρίκερι και άφιξη το Βορειότερο τμήμα της Ευβοίας στο Πευκί.

Παράλληλα, θα γίνουν αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης  10χλμ, 5χλμ, 3χλμ, 1.5χλμ και 500μ. (για παιδιά) στο Πευκί Ευβοίας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και θα μεταβεί  με αποστολή της ομάδας και συνοδεία γονέων και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου που θα ήθελε να λάβει μέρος.

Επιπρόσθετα, το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου θα τιμήσει την εκδήλωση κάνοντας μια μαραθώνια ποδηλατική διαδρομή 104χλμ, ξεκινώντας από το άγαλμα της Αργούς στην παραλία και άφιξη στο σημείο εκκίνησης του μαραθωνίου κολύμβησης στο νοτιότερο τμήμα του Παγασητικού, στο Τρίκερι .

Δηλώσεις συμμετοχής για την αποστολή, στην κ. Πόπη Αποκρεμιώτη στο τηλ. 6947447627.

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.nikivolousc.gr (Ιστοσελίδα τμ. Κολύμβησης Νίκης Βόλου)

https://www.authenticmarathonswim.com (Πληροφορίες επίσης στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης)

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon