Τμήμα Ενηλίκων

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικα άτομα που είτε γνωρίζουν κολύμπι και θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους, μαθαίνοντας παράλληλα όλα τα στυλ κολύμβησης (ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα), είτε σε ενήλικες που δε γνωρίζουν κολύμβηση και θέλουν να μάθουν σωστά από την αρχή. Απευθύνεται επίσης σε υποψήφιους για Τ.Ε.Φ.Α.Α. και στρατιωτικές σχολές που θέλουν να κάνουν μια ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις πρακτικές εξετάσεις τους. Τα οφέλη της κολύμβησης είναι αδιαμφισβήτητα πολλά.

Το σημαντικότερο όλων είναι η δυνατότητα να έχεις περισσότερα, κάνοντας λιγότερα αφού σε σχέση με τις υπόλοιπες αερόβιες μορφές αθλητισμού, η κολύμβηση έχει το μεγάλο πλεονέκτημα πως δεν καταπονεί καθόλου το σκελετικό σύστημα του οργανισμού. Μέσω της κολύμβησης αυξάνεται η μυϊκή μάζα, η δύναμη, η ευκαμψία και η ελαστικότητα του σώματος. Βελτιώνεται η καρδιαγγειακή λειτουργία του οργανισμού μας, ελέγχεται το βάρος μας, καταπολεμείται το άσθμα, ενώ μειώνεται και η χοληστερίνη. Παράλληλα καταπολεμάται το άγχος και ο αθλητής εκπέμπει θετική ενέργεια. Ανεξάρτητα από το σωματικό σας βάρος, την ηλικία ή το αν γνωρίζετε ή όχι κολύμβηση, η άσκηση μέσα στην πισίνα  είναι ιδανική επιλογή για άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Με την παρουσία του έμπειρου προπονητή, παρακολουθείτε ατομικά ή ομαδικά μαθήματα, προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες σας και ακολουθώντας το δικό σας στυλ και ρυθμό.

Έτσι η κολύμβηση αποτελεί μια φυσική δραστηριότητα που προτείνουν ανεπιφύλακτα όλοι οι γιατροί ή προπονητές αφού γυμνάζει όλους τους μύες του σώματος συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην διατήρηση της καλή μας υγείας. Λειτουργούν διαφορετικά ομαδικά τμήματα για όσους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο αλλά και όσους είναι ακόμα αρχάριοι. Ο εξειδικευμένος προπονητής θα σας επιβλέπει, συμβουλεύει και σας καθοδηγεί στην σωστή διεξαγωγή και ένταση των ασκήσεων, των τεχνικών κολύμβησης εξασκώντας όλα τα διαφορετικά στυλ που υπάρχουν.

Απαραίτητα έγγραφα για την εγγραφή

Χρήσιμες πληροφορίες για νέα μέλη

Πρόγραμμα προπονήσεων
Κοινοποίηση:
Right Menu Icon