Εαρινοί αγώνες junior 8-9 ετών, 17-3-24, Βόλος

Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 15 αθλητές και αθλήτριες που πήραν για πρώτη φορά το  αγωνιστικό βάπτισμα. Τα παιδιά ένιωσαν για πρώτη φορά αγωνιστικά συναισθήματα  ομάδας. Παρά το νεαρό της ηλικίας και την πρώτη φορά επέδειξαν εξαιρετική εικόνα και ολοκλήρωσαν με επιτυχία την πρώτη αγωνιστική δοκιμασία.

Μέσα από τις αγωνιστικές εμπειρίες σταδιακά οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες μας, αποκτούν εφόδια και κίνητρα για τη συνέχεια. Τις προσπάθειες των παιδιών συντόνισαν ο προπονητής της ομάδας κ. Παναγιώτης Τσιάκος και η συνεργάτης βοηθός προπονητή Σταυρούλα Χατζηεφραιμίδου. Όλοι οι γονείς των παιδιών ήταν εκεί για να στηρίξουν τις προσπάθειες τους και να τους χειροκροτήσουν για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν. Οι διακρίσεις λίγη σημασία έχουν γι’ αυτές τις ηλικίες και όλοι τους είναι νικητές για το γεγονός και μόνο της συμμετοχής. Άλλωστε, η πρώτη αγωνιστική πρόκληση, αποτελεί ουσιαστικά από μόνη της ένα μεγάλο βήμα για τους μικρούς μας αθλητές.

Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης της Νίκης Βόλου συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και τους προπονητές για την πρώτη αυτή αγωνιστική εμπειρία και εύχεται καλή συνέχεια. Ευχαριστεί όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη προς τον σύλλογο και την στήριξη που προσφέρουν στα παιδιά τους.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon