Εαρινό κύπελλο προαγωνιστικών και όρια επιδόσεων τεχνικής κολύμβησης, Βόλος 9-10/3/24

Το Σαββατοκύριακο 09-10 Μαρτίου, στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου, διοργανώθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας το Εαρινό κύπελλο προαγωνιστικών, στους οποίους συμμετείχε το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου με 14 αθλητές και αθλήτριες, 10-11-12 ετών. Η νέα γενιά αθλητών -τριών μας που αποτελεί το νέο αίμα της ομάδας, πραγματοποίησε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, που συνοδεύτηκε από πολύ καλές επιδόσεις, νέα ατομικά ρεκόρ και κατάκτηση μεταλλίων.
Την Κυριακή 10/03 το μεσημέρι και μετά τους αγώνες των προαγωνιστικών, τη σκυτάλη πήρε η αγωνιστική ομάδα τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου, που συμμετείχε στην ημερίδα επιδόσεων.
Για ακόμη μια φορά όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, επιβεβαίωσαν την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και καταγράφοντας πολύ καλές επιδόσεις.
Στις δύο αυτές διοργανώσεις, τις προσπάθειες των παιδιών συντόνισε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, με επικεφαλή τον προπονητή της ομάδας κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη και τις συνεργάτιδες του βοηθούς προπονητή, Αθανασία Καρατσιβή και Σταυρούλα Χατζηεφραιμίδου. Επιπρόσθετα στις δύο αυτές διοργανώσεις της ΚΟΕ, ο σύλλογος μας διέθεσε για τις ανάγκες διεξαγωγής των αγώνων 20 άτομα που κάλυψαν θέσεις αγωνόδικων επιτροπών και προσωπικού τέλεσης αγώνων.
Η ΔΕ του Τμήματος Κολύμβησης της Νίκης Βόλου συγχαίρει όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, καθώς και τους προπονητές μας. Ευχαριστεί όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη στο σύλλογο και την υποστήριξη στις προσπάθειες των παιδιών. Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ανάληψη καθηκόντων σε θέσεις καθηκόντων στην διεξαγωγή των αγώνων .
Ο μήνας Μάρτιος ξεκίνησε δυναμικά και συνεχίζεται με αγωνιστικές δραστηριότητες κάθε βδομάδα, σε όλα τα αθλήματα, όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, τόσο σε εγχώριες όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις που έπονται και έχουν ενταχθεί στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Η προετοιμασία των αντίστοιχων αποστολών άλλωστε, είναι προτεραιότητα μας προκειμένου οι αθλητές και οι αθλήτριες μας να πετύχουν τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις στο κάθε αγώνισμα.
Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon