Εθνικό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών05-07 Μαΐου 2023 , Βόλος (Κλειστό κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας “Β. Πολύμερος “)

Το προσεχές τριήμερο 05-06-07 Μαΐου στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης μας “Β. Πολύμερος” διεξάγεται το Εθνικό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών.

Οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες τεχνικής κολύμβησης της χώρας μας θα είναι εδώ να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν επιδόσεις, ατομικά ρεκόρ, μετάλλια και να πάρουν προκρίσεις για εθνικές ομάδες για Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας συμμετέχει στο εθνικό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών με 17 αθλητές -τριες που στην συντριπτική πλειονότητα είναι αθλητές και αθλήτριες μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών καθώς έχουν πιάσει τα σχετικά όρια πρόκρισης για τη συμμετοχή .

Μια αγωνιστική πρόκληση για όλα τα παιδιά της ομάδας μας.

Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και σας καλεί όλους στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας να δούμε από κοντά τις προσπάθειες τους και να τους χειροκροτήσουμε.

Τρεις μέρες γεμάτες αγωνιστική δράση και συγκινήσεις μας περιμένουν με τους πρωταγωνιστές μας να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην μεγάλη κολυμβητική γιορτή που φέτος διεξάγεται στην πόλη μας. Πάμε δυνατά ομάδα!!!

https://koe.org.gr/article/ethniko-protathlima-andron-ginaikon-texnikis-kolimvisis-volos-05-07-maiou-2023-gkroup-proponisis-prothermansis?fbclid=IwAR1wk7beAnNqeaeVjxay6Qur6h8gtsVpB367_wCZv1NrNaqRYift9pYvfDc

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon