Εθνικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών Τεχνικής Κολύμβησης, Βόλος, 5-7/5/2023

Το τριήμερο 05-07 Μαΐου στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας πραγματοποιήθηκε το Εθνικό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών.

Η ομάδα μας συμμετείχε και η αγωνιστική εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών ήταν εξαιρετική με πρόκριση σε 11 τελικούς αγωνισμάτων και ατομικά ρεκόρ.

Καλύτερη αθλήτρια των αγώνων η Αθανασία Καρατσιβή με χρυσό μετάλλιο στα 400μ και 800μ επιφάνειας και δύο όρια πρόκρισης Εθνικής ομάδας Ανδρών – Γυναικών για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Λυδία Παντελόγλου με διπλό Πανελλήνιο ρεκόρ (νεανίδων και γυναικών) στα 50μ διπλά πέδιλα και χρυσό μετάλλιο με όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Νεανίδων και Πανευρωπαικό ανδρών-γυναικών. Χάλκινο μετάλλιο και όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο και στα 100μ διπλά πέδιλα με νέο ατομικό ρεκόρ.

Τρεις ακόμη αθλητές  μας μπήκαν σε 8άδες τελικών και κατέλαβαν θέσεις βελτιώνοντας τις ατομικές επιδόσεις τους.

Μπάδρα Αποστολία  με 5η, 6η και 7η θέση στα 200μ, 50μ και 100μ διπλά πέδιλα.

Πρόδρομος Χατζηεφραιμίδης με 5η θέση στα 400μ Υ/Β και την Τσαλούχου Ιωάννα με 8η θέση στα 50μ διπλά πέδιλα.

Παντελόγλου Λυδία με 6η θέση στα 50μ άπνοη.

Η σκυτάλη 4×50 επιφάνειας με τους Καρατσιβή Αθανασία, Γκουντούλα Αριέτα, Θεοδοσόπουλο Ιωάννη και Χατζηεφραιμίδη Πρόδρομο, κατέλαβε την 7η θέση.

Εξαιρετικές επιδόσεις και απ’ όλα τα παιδιά με νέα ατομικά ρεκόρ και πλασαρίσματα σε θέσεις των τελικών από τους Αποστολία Μπάδρα, Τσαλούχου Ιωάννα και Πρόδρομο Χατζηεφραιμίδη.

Καλύτερη αθλήτρια αγώνων η Αθανασία Καρατσιβή που βραβεύθηκε μαζί με τον προπονητή της ομάδας μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη.

Με το πέρας των αγώνων ολοκληρώθηκε και η διαδικασία που αφορούσε τα όρια πρόκρισης Εθνικών ομάδων και ανακοινώθηκαν οι αθλητές που θα συμμετέχουν στις Εθνικές αποστολές. Δύο αθλήτριες μας η Αθανασία Καρατσιβή και η Λυδία Παντελόγλου  θα συμμετάσχουν με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών Γυναικών, ενώ η Λυδία Παντελόγλου θα συμμετάσχει και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νέων -Νεανίδων .

Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης της Νίκης Βόλου συγχαίρει όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για τις επιδόσεις τους και τον προπονητή της ομάδας κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, καθώς και την βοηθό κ. Ευθυμία Μπάγκου, για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και εύχεται στις δυο αθλήτριες μας καλή επιτυχία στις διεθνείς διοργανώσεις που θα συμμετάσχουν με το Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές γονείς που συνέδραμαν στη διοργάνωση, τον κ. Βάιο Σανίδα για την φωτογραφική κάλυψη των αγώνων που αποτυπώθηκε με εξαιρετικές φωτογραφίες και τον κ. Χάρη Μπουρνή που κάλυψε μέσω live streaming την ζωντανή μετάδοση των αγώνων στο επίσημο κανάλι της ομοσπονδίας, KOE TV.

Όλο το φωτογραφικό υλικό του κ. Βάιου Σανίδα, μπορείτε να το βρείτε σε σχετική ανάρτηση της σελίδας μας στο Facebook.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon