ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Valis resort hotel και μετά ακολούθησε γεύμα για παιδιά και γονείς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Στέργιος Φάτσης και το μέλος του ΔΣ κ. Σταύρος Ρούσης, συμμετέχοντας παράλληλα και στις απονομές που πραγματοποιήθηκαν. Οι προπονητές της ομάδας συμμετείχαν επίσης στις απονομές των αθλητών. Βραβεύτηκαν οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς και αυτοί που διακρίθηκαν για τις επιτυχίες κατακτώντας χρυσά μετάλλια και συμπεριλαμβάνονταν στους αθλητές που ήταν προς βράβευση από τον Δήμο Βόλου στην εκδήλωση που αναβλήθηκε.

Σε μια ωραία ατμόσφαιρα βραβεύτηκαν οι αθλητές μας που τίμησαν με τις επιτυχίες τους το σύλλογο καθώς και όλα τα παιδιά και οι γονείς τους, που στηρίζουν τις προσπάθειες και μας περιβάλλουν με εμπιστοσύνη.

Η ΔΕ του τμήματος εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς. Επίσης ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Στέργιο Φάτση, εκ μέρους του ΔΣ το μέλος κ. Σταύρο Ρούση, καθώς και το ξενοδοχείο Valis resort hotel και ιδιαίτερα τον κ. Θοδωρή Ευθυμίου για την πολύ ωραία αυτή εκδήλωση.

Καλή χρονιά με υγεία!!

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon