Με 4 αθλητές στο χειμερινό πρωτάθλημα open η Νίκη Βόλου.

Στο χειμερινό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών (open) που έγινε το τριήμερο 25-27 Μαρτίου 2022 στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ συμμετείχε το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου.
Οι αθλητές που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός που κλείνει τον χειμερινό αγωνιστικό κύκλο ήταν δύο αθλητές κατηγορίας ανδρών, ο Αλέξανδρος Μιαρίτης και ο Θεόδωρος Λάιος και δύο αθλητές της κατηγορίας παίδων που με τις επιδόσεις τους στο πρόσφατο χειμερινό κατηγοριών Βορείου Ελλάδος έπιασαν όρια για συμμετοχή στο open, ο Νίκος Κουκουσέλης και ο Γιάννης Θεοδοσόπουλος.
Οι προσπάθειες των αθλητών ήταν πολύ καλές και επιβεβαιώθηκαν με ενα νέο ατομικό ρεκόρ και 2 πολύ καλά πλασαρίσματα σε θέσεις του τελικού των αγωνισμάτων από τον Αλέξανδρο Μιαρίτη στα 200μ και 400μ μικτή ατομική αντίστοιχα.
Την αποστολή συνόδευσε στην Αθήνα ο προπονητής της ομαδας κ.Γρηγόρης Καλαιτζογλίδης.
Η ΔΕ του τμήματος εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και εύχεται υγεία και καλή συνέχεια σε όλους ενόψει του θερινού κύκλου που ξεκινάει και θα ολοκληρωθεί με τα Πανελλήνια πρωταθλήματα το καλοκαίρι.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon