2α_nikitiria_s
11αΝικητήρια_προαγωνιστικών_s
nikitiria_logo

Ο σύλλογος κάθε χρόνο διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες αγωνιστικών και ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ κατηγοριών με την επωνυμία "ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ" την περίοδο των Χριστουγέννων διάρκειας τριών ημερών (ΠΣΚ). Οι αγώνες είναι καταξιωμένοι και υψηλού επιπέδου .Φιλοξενούν 700-800 αθλητές ανάλογα την χρονιά και προσελκύουν επιπρόσθετα λόγω των ειδικών αθλοθετημένων επάθλων κολυμβητές υψηλού επιπέδου.

Επιπρόσθετα η χρονική στιγμή συνδυάζεται με μια ιδιαίτερα γιορταστική ατμόσφαιρα στη πόλη. Στους αγώνες που διεξάγονται συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το επιμελητήριο Μαγνησίας, ενώ συνδράμουν χορηγικά αρκετές εταιρείες με αντίστοιχη προβολή από μέρους της διοργάνωσης.

Για το 2023, τα ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, μέσα από 2 διαφορετικές διοργανώσεις, τα 2α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ Τεχνικής Κολύμβησης και τα 11α ΝΙΙΚΗΤΗΡΙΑ Προαγωνιστικών Κατηγοριών, στις 7 και 8 Ιανουαρίου 2023 αντίστοιχα. Μπορείτε να δείτε τα βίντεο των αγώνων στους παρακάτω συνδέσμους, ή απευθείας από το κανάλι του τμήματος κολύμβησης στο YouTube.

Δείτε τα 2α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ Τεχνικής κολύμβησης (Ιανουάριος 2023) σε μαγνητοσκόπηση
Δείτε τα 11α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ Προαγωνιστικών κατηγοριών (Ιανουάριος 2023) σε μαγνητοσκόπηση
Δείτε τα 1α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ Τεχνικής κολύμβησης (Μάρτιος 2022) σε μαγνητοσκόπηση
800

Αθλητές

11

Συνεχόμενα Χρόνια

40

Σωματεία

31

Αγωνίσματα

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon