Συμμετοχή του τμήματος κολύμβησης στο 1ο Κύπελλο Υδάτινος Κόσμος

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου αγώνες προαγωνιστικών με την επωνυμία 1ο Κύπελλο Υδάτινος Κόσμος.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου τίμησε τη διοργάνωση και συμμετείχε με μια αποστολή δώδεκα αθλητών της προαγωνιστικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε νέα αγωνίσματα που δεν είχαν προηγουμένως αγωνιστεί και κατάφεραν να καταγράψουν πολύ καλές επιδόσεις ενόψει της συνέχειας του προπονητικού σχεδιασμού και των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι αθλητές -τριες της ομάδας μας κατέκτησαν 4 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο καταγράφοντας καλούς χρόνους, ενώ βελτίωσαν και τα ατομικά τους ρεκόρ.

Παράλληλα με τους αγώνες προαγωνιστικών διεξήχθησαν και αγώνες ακαδημιών και η ομάδα μας συμμετείχε με μια αντιπροσωπευτική αποστολή 5 παιδιών τιμώντας την εκδήλωση των διοργανωτών.

Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη της προαγωνιστικής και Νίκο Κωνσταντέλια των ακαδημιών για την παρουσία της ομάδας, καθώς και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon