Αγωνιστική δράση σε Ηράκλειο, Χανιά και Βόλο

Το Σαββατοκύριακο  20-21 Απριλίου ήταν  γεμάτο αγωνιστική δράση για όλα τα τμήματα της ομάδας Junior Κ8-Κ9, Προαγωνιστικής, Αγωνιστικής Τεχνικής/κλασικής κολύμβησης και Τριάθλου.

Η αρχή έγινε την Πέμπτη 18 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης με την συμμετοχή στους Πανελλήνιους σχολικούς Αγώνες Τριάθλου στο Aquathlon και συνεχίστηκε στα 2α Βενιζέλεια τεχνικής κολύμβησης στα Χανιά Κρήτης και παράλληλα στο Βόλο με την συμμετοχη της ομάδας μας με όλα τα ηλικιακά τμήματα στους διασυλλογικούς αγώνες 5ο Κύπελλο ΝΟΒΑ.

Μετά το Τρίαθλο  στο Ηράκλειο Κρήτης η συνέχεια δόθηκε στα 2α Βενιζέλεια τεχνικής κολύμβησης στα Χανιά Κρήτης με τα παιδιά που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν  να πιάνουν όρια, να κάνουν ατομικά ρεκόρ και να κατακτούν μετάλλια.

Παράλληλα, τα παιδιά που αγωνίστηκαν στον Βόλο, έδωσαν τον καλύτερό εαυτό τους, από του μικρότερους Junior K8-K9, το τμήμα Προαγωνιστικής, καθώς και της Αγωνιστικής. Οι αθλητές μας και ειδικότερα οι μικρότερες ηλικίες χάρηκαν για την συμμετοχή τους, δίνοντας όμως μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό τους να εξελιχθούν αγωνιστικά, αλλά και να κατακτήσουν μετάλλια.

Τους αξίζουν πολλά μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών, αλλά και τον Σύλλογο σε έναν αγώνα συνεχούς βελτίωσης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους που αγωνίστηκαν και στον προπονητή της ομάδας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, καθώς και τις συνεργάτιδες του, την Αθανασία Καρατσιβή και Σταυρούλα Χατζηεφραιμίδου, για την προπονητική υποστήριξη των παιδιών της ομάδας. Καλή συνέχεια σε όλους και πάντα με υγεία.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon