Δωρεά διαδρόμου τρεξίματος στο τμήμα κολύμβησης

Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον π. Βασίλειο Μιχάλαρο για την δωρεά ηλεκτρικού διαδρόμου τρεξίματος για την κάλυψη των γυμναστηριακών αναγκών προπόνησης των παιδιών της ομάδας μας.

Παράλληλα, να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας στον κ. Βάιο Σανίδα για τις ηλεκτρολογικές εργασίες που προσέφερε στην βελτίωση του χώρου του γυμναστηρίου. Οι προπονητικές μας ανάγκες συνεχώς αυξάνονται και η κάλυψη τους κρίνεται απαραίτητη, ενώ βάσει προγραμματισμού, συνεχώς προστίθενται νέα υλικά και μέσα προπόνησης. Σταδιακά ο χώρος αναβαθμίζεται, τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων, όσο και στην παροχή κατάλληλου εξοπλισμού, προσφέροντας στους αθλητές ένα ιδανικό περιβάλλον προπόνησης με την βοήθεια και της τεχνολογίας.

Η δωρεά αυτή, όπως και η προσφερόμενη παροχή εργασίας, εκφράζει την στήριξη που μας παρέχεται στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλεται.

Είμαστε ευγνώμονες που σε αυτή την προσπάθεια βρίσκονται αρωγοί, πρόσωπα που μας στηρίζουν…Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon