Επτανησίοι αγώνες τεχνικής κολύμβησης (open water) και 28α Ιπποκράτεια 2022

Σε ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο 28 -29 Μαΐου το τμήμα κολύμβησης συμμετείχε με αθλητές σε δυο αθλητικές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα ανοικτής θάλασσας στην τεχνική κολύμβηση ο αθλητής μας Λουκάκης Θωμάς και κατέκτησε στα δυο αγωνίσματα που συμμετείχε, 1 χρυσό μετάλλιο στα 1000μ με μονοπέδιλο και ένα ασημένιο στα 1000μ με διπλά πέδιλα. Στη Κεφαλονιά τα παιδιά συνόδευσε ο  προπονητής μας κ. Γρηγόρης Καλαιτζογλίδης.

Τις ίδιες ημέρες στη Λάρισα το τμήμα συμμετείχε και στα 28 Ιπποκράτεια κλασικής κολύμβησης και οι αθλητές που συμμετείχαν κατέκτησαν 6 μετάλλια.

Συγκεκριμένα ο Μιαρίτης Αλέξανδρος κατέκτησε 1 ασημένιο μετάλλιο στα 100μ πρόσθιο που συμμετείχε και η αθλήτρια μας Γκουντούλα Αριέτα 4 μετάλλια (1 χρυσό , 1 ασημένιο και 2 χάλκινα) στα αγωνίσματα που συμμετείχε. Στη Λάρισα τα παιδιά συνόδευσε η προπονήτρια κ. Ειρήνη Μπέλλου.

Παράλληλα με τους αγώνες στη Λάρισα διοργανώθηκε και η σχολή κριτών χρονομετρών της ΚΟΕ στην οποία συμμετείχαν 3 παιδιά της ομάδας μας, προκειμένου να αποκτήσουν την  επαρκή γνώση και πιστοποίηση, έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται με την ιδιότητα αυτή σε αγώνες από μια άλλη θέση ευθύνης. Η ΔΕ του τμήματος συγχαίρει θερμά όλους για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες και εύχεται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, σε Θεσσαλονίκη (τεχνική κολύμβηση) και Βόλο (προαγωνιστική κλασικής κολύμβησης) αντίστοιχα.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon