Ημερίδα επιδόσεων αγωνιστικών κατηγοριών, Βόλος 18-11-23

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου “Β. Πολύμερος”, διεξήχθη η 1η ημερίδα επιδόσεων κλασικής κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών.

Για την ομάδα μας που βρίσκεται σε επίπεδο αύξησης της προπονητικής φόρτισης, ήταν μια καλή ευκαιρία να συμμετάσχει με μεγάλο αριθμό αθλητών, σε συνέχεια της πρωινής προγραμματισμένης προπόνησης που ήταν στο σχεδιασμό, με βάση τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας μας.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν αγωνιστικά την ημέρα, σε συμπλήρωμα της πρωινής προπόνησης, και στον προπονητή της ομάδας μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης των αθλητών, τόσο της κλασικής, όσο και της τεχνικής κολύμβησης.

Η παρουσία της ομάδας καθώς και των παιδιών μας, ήταν εξαιρετική με χαρακτηριστικό τα πλασαρίσματα στις πρώτες θέσεις, όπως και τα ατομικά ρεκόρ καθώς και τις πολύ καλές επιδόσεις.

Οι στόχοι της ομάδας και των αθλητών είναι οδηγός, ενώ ο προπονητικός σχεδιασμός υλοποιείται απαρέγκλιτα. Καθώς μπαίνουμε σε διαδικασία μετάβασης στο επόμενο επίπεδο κλιμάκωσης των προπονήσεων, που συνοδεύονται από εξετάσεις και εργομετρικά, μαζί με επιπρόσθετες δραστηριότητες σε γυμναστηριακό επίπεδο το προσεχές διάστημα.

Η ΔΕ του τμήματος συγχαίρει όλα τα παιδιά και την προπονητική ομάδα προεξάρχοντος του επικεφαλής προπονητή Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη και των συνεργατών του Αθανασίας, Βασίλη και Σταυρούλας για την υποδειγματική παρουσία της ομάδας και του αγωνιστικού φρονήματος όλων των παιδιών.

Ευχαριστεί όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και στήριξη και εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλης της ομάδας και του κάθε αθλητή και αθλήτριας μας,  με οδηγό τους αγωνιστικούς στόχους με απόλυτη συνέπεια.

(ΥΓ) Τα επίσημα αποτελέσματα της ημερίδας είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://koe.org.gr/article/imerida-kolimvisis-agonistikon-katigorion-volos-18-11-2023?fbclid=IwAR2v0JEvj8SJGWreBevUQ-MyXBmocL9K7Pi8Tv48IPtUYnVwCdWULBMHlFA

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon