Μονάδα παραγωγής αναπνεύσιμου αέρα για το τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου αποκτά μια άλλη δυναμική, μετά την κάλυψη πάγιων προπονητικών αναγκών, με τη νέα μονάδα παραγωγής αναπνεύσιμου αέρα. Παρέχεται η δυνατότητα σε καθημερινή βάση, να γίνεται η πλήρωση των φιαλών για τους αθλητές του τμήματος που επιθυμούν να ασχοληθούν με τα υποβρύχια αγωνίσματα.

Η προμήθεια του πλήρως πιστοποιημένου εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από εταιρεία που διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας για την ποιότητα του αναπνεύσιμου αέρα που παράγεται. Έτσι, το πιο σημαντικό κομμάτι που αφορά την κάλυψη των καθημερινών προπονητικών αναγκών λύθηκε, καθώς η πλήρωση των φιαλών γίνεται εντός της ομάδας.

Παράλληλα, καθιστά το τμήμα αυτάρκες σε κάθε διοργάνωση που σχεδιάζει να διεξάγει, καλύπτοντας τις ανάγκες των συμμετεχόντων σε αναπνεύσιμο αέρα με πιστοποίηση και τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως προβλέπονται από τις προδιαγραφές της Κολυμβητικής  Ομοσπονδίας Ελλάδος (KOE) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τεχνικής Κολύμβησης (CMAS ).

Ταυτόχρονα με την μονάδα παραγωγής αναπνεύσιμου αέρα για την κάλυψη των αναγκών των αθλητών που ασχολούνται με τα υποβρύχια αγωνίσματα, παρελήφθησαν και πιστοποιημένες φιάλες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πιστοποιητικά που απαιτούνται σε διαφορετικούς όγκους, ανάλογα πάντα, με τις προπονητικές και αγωνιστικές ανάγκες.

Ο σχεδιασμός υλοποιείται με απόλυτη συνέπεια και αναμένονται εντός του Αυγούστου και οι υπόλοιπες προσθήκες υλικών, σύμφωνα με το πλάνο που έχει εκπονηθεί από τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, που ουσιαστικά είναι η δεύτερη χρονιά λειτουργίας του τμήματος, θα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων και των παροχών του τμήματος για τους αθλητές μας, ανοίγοντας νέες προοπτικές και ενισχύοντας την προσπάθεια τους με κάθε δυνατό τρόπο να πετύχουν τους στόχους τους.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Paramina S.A. για την συνεργασία, καθώς και τον κ. Λουκάκη Παναγιώτη για την επιπρόσθετη στήριξη που απαιτούνταν και που προσέφερε, προκειμένου να υλοποιηθεί το εγχείρημα σε συντομότερο χρονικό διάστημα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Καλούμε όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την τεχνική κολύμβηση, να απευθύνονται στον έφορο του τμήματος κ. Χριστόφορο Θεοδοσόπουλο (τηλ.6984633250), καθώς και στον προπονητή μας κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη (τηλ.6973070602), προκειμένου να δοκιμάσουν και να ξεκινήσουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και με προοπτικές. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά που θα ασχοληθούν να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή της ομάδας μας και την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης του τμήματος.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon