Παράκτιοι μεσογειακοί αγώνες – Ηράκλειο Σεπτέμβριος 2023

Εξαιρετική εμφάνιση σε ακόμη μια διεθνή διοργάνωση από τις αθλήτριες μας Λυδία Παντελόγλου και Αθανασία Καρατσιβή στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που διεξήχθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Λυδία κατά την πρώτη μέρα κατέκτησε την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 50 μέτρων διπλά πέδιλα Γυναικών και η Αθανασία την 5η θέση στα 200 μέτρα επιφάνειας Γυναικών την πρώτη ημέρα των αγωνισμάτων τους.

Συνέχεια στις επιτυχίες των αθλητριών μας με την Αθανασία να ανεβαίνει στο βάθρο την 2η μέρα των αγωνισμάτων. Η αθλήτρια μας κάνοντας δυο εξαιρετικές κούρσες σε προκριματικό και τελικό με ανυπέρβλητα ψυχικά αποθέματα κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα επιφάνειας γυναικών με χρόνο 03:22.23. Παράλληλα αγωνίστηκε και η Λυδία Παντελόγλου σε ομαδικό αγώνισμα κάνοντας πολύ καλή κούρσα στα 4×50 διπλά πέδιλα mixed με την ελληνική ομάδα να κατακτά την τέταρτη θέση.

Φινάλε Μεσογειακών Παράκτιων με ακόμη ένα ασημένιο μετάλλιο από την Αθανασία Καρατσιβή. Η Αθανασία συμμετείχε με την εθνική μας ομάδα, με τους Μάριο Αρμουτσή, Αθανασία Καρατσιβή, Ηλία Καλφίδη και Σοφία Αναστασία Τσιάνου και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη μικτή σκυταλοδρομία 4×2χλμ. επιφάνεια με χρόνο 1ώρ.19:14.8.

Πολύ καλή και η εμφάνιση και της Λυδίας Παντελόγλου που όπως και η Αθανασία σήμερα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ανοιχτή θάλασσα και στα 2000 μέτρα διπλα πέδιλα γυναικών κατέλαβε την 11η θέση.

Με 3 συνολικά μετάλλια στις αποσκευές τους τα κορίτσια μας επέστρεψαν από μια ακόμη μεγάλη διεθνή διοργάνωση κάνοντας μας να νιώθουμε υπερηφάνεια και ικανοποίηση για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας και έχει τη σφραγίδα του προπονητή μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη.

Οι επιτυχίες αυτές αποκτούν μεγαλύτερη αξία και αναδεικνύουν τα ψυχικά αποθέματα των αθλητριών μας που ουσιαστικά παρά το γεγονός της ελλιπούς προετοιμασίας και ειδικά το τελευταίο κρίσιμο διάστημα που αναγκάστηκαν λόγω των συνεπειών των καταστροφικών καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή μας να παραμείνουν ανενεργές προπονητικά, εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας και αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια μας όπως και ο προπονητής της ομάδας μας Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης που στήριξε τις αθλήτριες με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο αγώνας και οι διακρίσεις τους μας δίνουν επιπρόσθετα κουράγιο στις δύσκολες ώρες που περνάμε λόγω των καταστάσεων.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αθλήτριες μας στις αγωνιστικές προσπάθειες των επόμενων ημερών όπως και σε όλα τα μέλη της εθνικής μας αποστολής που πραγματικά οι προσπάθειες τους μας γεμίζουν υπερηφάνεια κάθε φορά που τιμούν αγωνιζόμενοι σε διεθνείς διοργανώσεις το εθνόσημο.

Το ταξίδι αυτό έχει συνέχεια και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση στο τέλος του μήνα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης open water στο Βελιγράδι που θα συμμετάσχουν δύο ακόμη παιδιά της ομάδας μας ο Γιάννης Θεοδοσόπουλος και η Αποστολία Μπάδρα που προετοιμάζονται παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν και που ουσιαστικά η περσινή χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις μοναδικές αυτές στιγμές αγωνιστικών επιτυχιών.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon