Συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης σε ημερίδα επιδόσεων, Λάρισα 06/02/2022.

Την Κυριακή 06/02/2022 στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας πραγματοποιήθηκε ημερίδα επιδόσεων υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Περιφερειακή επιτροπή Θεσσαλίας ΚΟΕ).
Το παρών έδωσαν αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας του τμήματος Κολύμβησης του συλλόγου μας υπό την συνοδεία και καθοδήγηση του προπονητή κ. Καλαιτζογλίδη Γρηγόρη.
Οι αθλητές -τριες μας αγωνίστηκαν με στόχο τη βελτίωση των ατομικών επιδόσεων γεγονός που υλοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις καταγράφοντας ατομικά ρεκόρ και πολύ καλές επιδόσεις.
Την αποστολή της ομάδας συνόδευσαν στη Λάρισα εκτός από τον προπονητή η Έφορος Κολύμβησης κ. Έφη Πασσαλίδου και τα μέλη της ΔΕ του τμήματος κ. Μάνος Αλέκος και κ. Καρούτσου Άννα.
Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης συγχαίρει όλους για την πολύ καλή εμφάνιση της αποστολής και τους γονείς που υποστηρίζουν τις προσπάθειες τους και εύχεται σε όλα τα παιδιά υγεία και επιτυχίες στις αγωνιστικές διοργανώσεις που ακολουθούν, τα Χειμερινά πρωταθλήματα τεχνικής και κλασικής κολύμβησης κατηγοριών Βορείου Ελλάδος και το χειμερινό πρωτάθλημα open μέσα στο Φεβρουάριο.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon