Τρίαθλο και Μαραθώνια κολύμβηση τα δύο νέα τμήματα της Νίκης Βόλου

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των τελευταίων μηνών, που ξεκίνησαν από την αρχή της χρονιάς, μετά την απόφαση του ΔΣ του συλλόγου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πλήρης αθλητική αναγνώριση δύο νέων τμημάτων που λειτουργούν στη διοικητική δομή του τμήματος κολύμβησης.

Το Ολυμπιακό τρίαθλο και η μαραθώνια κολύμβηση είναι τα δύο νέα τμήματα, που μαζί με την κλασική και τεχνική κολύμβηση αποτελούν την αθλητική δομή που δίνει νέες δυνατότητες σε κάθε παιδί του τόπου μας να ασχοληθεί και να αναδείξει τις ικανότητες του.

Το τμήμα τριάθλου της Νίκης Βόλου είναι επίσημο μέλος της Τριαθλητικής ομοσπονδίας Ελλάδας (ΤΟΕ) από 28/03/2023 και αριθμεί 11 αθλητές και αθλήτριες, όπως επίσης και το νεοσύστατο επίσης τμήμα Μαραθώνιας κολύμβησης υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ).

Τα δύο αυτά νέα τμήματα, καθώς και το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής αποτελούν από σήμερα τα τρία νέα τμήματα του συλλόγου, με πλήρη αθλητική αναγνώριση της ΓΓΑ που έρχονται να προστεθούν στα οκτώ τμήματα που μέχρι σήμερα λειτουργούν στο οργανισμό του συλλόγου μας.

Δίνουμε έτσι δυνατότητες άθλησης στη νεολαία του τόπου μας, μέσα από συνθήκες και προϋποθέσεις που έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία και εχέγγυα για νέες αθλητικές διαδρομές και διακρίσεις.

Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στο πρόεδρο του συλλόγου κ. Στέργιο Φάτση και όλα τα μέλη του ΔΣ, που με την στάση τους στήριξαν αυτή την νέα προοπτική, καθώς και στην γραμματεία του συλλόγου και ειδικά την κ. Έλενα Νταβλέρη που έφερε σε πέρας όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία με τις αντίστοιχες ομοσπονδίες και τη ΓΓΑ.

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση για κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να ασχοληθεί με το τρίαθλο, όπως και τη μαραθώνια κολύμβηση, να απευθύνεται στη Γραμματεία του τμήματος που λειτουργεί καθημερινά στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου “Β. Πολύμερος”, για πληροφορίες και νέες εγγραφές. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6947447627 κ. Πόπη Αποκρεμιώτη

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon