Χειμερινή ημερίδα κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών και ημερίδα επιδόσεων τεχνικής κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχε στη χειμερινή ημερίδα προαγωνιστικών που διοργάνωσε η ΚΟΕ στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου “Β. Πολύμερος” το Σάββατο 16/12.

Η εμφάνιση των παιδιών της ομάδας μας ήταν πολύ καλή και συνοδεύθηκε από καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ.

Την Κυριακή 17/12, αποστολή της ομάδας μας συμμετείχε στην 1η ημερίδα επιδόσεων τεχνικής κολύμβησης στα Ιωάννινα.

Η παρουσία των αθλητών-τριών της ομάδας μας ήταν πολύ καλή, τόσο σε επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ, ενώ συνοδεύθηκε από μια επίδοση που είναι όριο πρόκρισης Εθνικής ομάδας για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νέων/Νεανίδων από την αθλήτρια μας, Λυδία Παντελόγλου.

Τις δύο αποστολές της ομάδας στις διοργανώσεις συνόδευσε ο προπονητής μας Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης και η συνεργάτης βοηθός προπονητή, Αθανασία Καρατσιβή.

Η ΔΕ του τμήματος εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την αγωνιστική παρουσία και εύχεται υγεία και καλή συνέχεια ενόψει των διοργανώσεων που ακολουθούν.

Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες σε όλους τους γονείς για την στήριξη και εμπιστοσύνη και τους εύχεται υγεία και καλές γιορτές!

Άρθρο της ομοσπονδίας για τα όρια: https://koe.org.gr/article/exi-oria-gia-to-europaiko-neon-neanidon-ki-ena-rekor?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&mibextid=xfxF2i

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon