Κοπή πίτας ΓΣΒ “Η ΝΙΚΗ” – Βραβεύσεις αθλητών

Σε μια εκδήλωση με έντονο χρώμα Νίκης στην ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου στον πολυχώρο εκδηλώσεων “Λίμνη”, το Σάββατο 18/02/2023, βραβεύτηκαν οι αθλητές των τμημάτων που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, σύσσωμο το ΔΣ, όλα τα τμήματα της Νίκης Βόλου, καθώς και η ΠΑΕ, ήταν παρόντα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου μας, αναγνωρίζοντας και τιμώντας την προσφορά του συλλόγου μας στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Ξεχωριστή θέση στην εκδήλωση η βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν. Για ακόμη μια χρονιά το τμήμα κολύμβησης είχε την τιμητική του, βραβεύοντας αθλητές για την κατάκτηση μεταλλίων σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, σχολικούς αγώνες, διεθνείς διοργανώσεις και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Τα μέλη του τμήματος κλασικής – τεχνικής κολύμβησης που βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους μέσα στο 2022 ήταν:

ΤΜΗΜΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΜΙΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ για τις εξαιρετικές επιδόσεις και την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στο διεθνές μίτινγκ Ακρόπολις και την κατάκτηση 4ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών.

ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ για την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο σχολικό  πρωτάθλημα κολύμβησης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΥΣΙΛΑΣ για τις επιτυχίες του στους αγώνες Μaster κολύμβησης που έχει κατακτήσει συνολικά 15 μετάλλια σε Πανελληνίους και διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης βετεράνων (3 χρυσά, 7 ασημένια, 5 χάλκινα) στο ελεύθερο στυλ 50, 100, 200, 400, 800, 1500μ, 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2020 στα 1500μ. ελεύθερο, 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2020 στα 50μ ελεύθερο και 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2021 στα 1500μ ελεύθερο σε επίπεδο Master).

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΡΑΤΣΙΒΗ για τις εξαιρετικές επιδόσεις ως μέλος εθνικής ομάδας και την κατάκτηση 4ης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης 2022 καθώς και χρυσών μεταλλίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανδρών γυναικών.

ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ για την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου και ασημένιου μεταλλίου σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής ανδρών γυναικών και κατηγοριών.

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ για την κατάκτηση χρυσών μεταλλίων και επίτευξη Πανελλήνιου ρεκόρ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης.

ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΛΥΔΙΑ για την κατάκτηση χρυσών μεταλλίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών.

ΣΑΝΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών.

ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑ ΑΡΙΕΤΑ για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών.

ΜΠΑΔΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ για την κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών.

Παράλληλα βραβεύτηκε ο προπονητής της ομάδας μας και των τμημάτων κλασικής και τεχνικής κολύμβησης, ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, για τις επιτυχίες των αθλητών της ομάδας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και τις διεθνείς διοργανώσεις την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με δείπνο των παρευρισκόμενων και αρκετή μουσική και διασκέδαση. Η ΔΕ του τμήματος συγχαίρει όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες τους και εύχεται καλή χρονιά με υγεία και νέες επιτυχίες.

Κοινοποίηση:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Right Menu Icon