Διακρίσεις, εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ από τους αθλητές μας σε Λάρισα και Πτολεμαΐδα

Στις 9-10 Απριλίου, ζήσαμε ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστική δραστηριότητα, το οποίο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερό τρόπο!

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου μας συμμετείχε με δυο αποστολές σε αγώνες προαγωνιστικών  στην Λάρισα 9-10/04/2022 και σε ημερίδα επιδόσεων τεχνικής κολύμβησης στην Πτολεμαΐδα την Κυριακή 10/04/2022. Στη Λάρισα τα παιδιά της προαγωνιστικής συμμετείχαν στους αγώνες με την επωνυμία “ΑΚΡΙΣΙΑ 2022”. Οι νεαροί αθλητές μας αγωνιστήκαν  και βελτίωσαν τις ατομικές επιδόσεις κατακτώντας και μετάλλια. Την αποστολή συνόδευαν η προπονήτρια κ. Ειρήνη Μπέλλου και το μέλος της ΔΕ κ. Αποκρεμιώτη Πόπη.

Στην Πτολεμαΐδα το τμήμα τεχνικής κολύμβησης συμμετείχε στην ημερίδα επιδόσεων Βορείου Ελλάδος που διοργάνωσε η ΚΟΕ. Τα παιδιά που συμμετείχαν έκαναν εξαιρετικές επιδόσεις ,νέα ατομικά ρεκόρ με σημαντική βελτίωση και βρέθηκαν να καταγράφουν χρόνους που κατατάσσονται στις καλύτερες επιδόσεις σε πανελλήνια κλίμακα. Ειδικά δύο αθλητές μας, στην παρθενική τους εμφάνιση στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης  κατέγραψαν επιδόσεις που αποτελούν τις καλύτερες (τον 1ο χρόνο) επιδόσεις πανελληνίως, η Παντελόγλου Λυδία και ο Μπαρτζώκας Αθανάσιος. Οι άθλητες που συμμετείχαν ήταν οι:

Λουκάκης Θωμάς
Κατοίκος Γιώργος
Σανίδας Ευάγγελος
Μάνος Φώτης
Μπαρτζώκας Αθανάσιος
Γκουντούλα Αριέτα
Παντελόγλου Λυδία
Χαλαστάρα Βέρα
Φιλίππου Βάσια
Βασιλειάδη Φαίδρα

Την αποστολή συνόδευαν ο προπονητής της ομάδας κ. Καλαιτζογλίδης Γρηγόρης και ο έφορος τεχνικής κολύμβησης κ. Θεοδοσόπουλος Χριστόφορος.

Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές για τις εξαιρετικές προσπάθειες και αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας καθώς και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών και εύχεται καλή συνέχεια.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon