Ημερίδα επιδόσεων στη Καρδίτσα 5-6/11 και ημερίδα προεθνικής – επίλεκτων στην Θεσσαλονίκη 6/11

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου το τμήμα κολύμβησης συμμετείχε με αποστολές αθλητών αγωνιστικής και προαγωνιστικής σε αγώνες 25αρας πισίνας στο κλειστό κολυμβητήριο Καρδίτσας.

Το Σάββατο, οι αθλητές της αγωνιστικής συμμετείχαν στην ημερίδα επιδόσεων 25μ  της ΚΟΕ, ενώ την Κυριακή συμμετείχαν τα παιδιά των προαγωνιστικών κατηγοριών. Η παρουσία των παιδιών που συμμετείχαν, ήταν πολύ καλή, παρά το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις που φιλοξενήθηκαν οι αγώνες δεν ήταν και οι καλύτερες, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Παράλληλα με τις παραπάνω αγωνιστικές δραστηριότητες, το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχε στην 1η προπονητική συνάντηση αθλητών που είναι στη λίστα προεθνικής και επίλεκτων της ΚΟΕ, στην οποία είναι 7 αθλητές και αθλήτριες μας. Στα παιδιά πραγματοποιήθηκαν και μετρήσεις από τον προπονητή της ομάδας μας κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, ενώ θα συνεχιστούν και για τα υπόλοιπα παιδιά τις προσεχείς ημέρες.

Οι αγωνιστικές αυτές δραστηριότητες και η συμμετοχή των αθλητών και των αθλητριών μας, αποτυπώνονται στο φωτογραφικό υλικό του τμήματος. Η ΔΕ του τμήματος εκφράζει συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τις καλές επιδόσεις, παρά το γεγονός ότι προπονητικά είμαστε ουσιαστικά στην έναρξη της περιόδου.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon