Νίκη Βόλου και Safe Water Sports, Πρόγραμμα ασφαλούς κολύμβησης

Το Σάββατο 01 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά των υποδομών κολύμβησης στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του φορέα η υπεύθυνη του προγράμματος κ. Ελίζα Καραμπετιάν.

Το πρόγραμμα ασφαλούς κολύμβησης ξεκίνησε να εφαρμόζεται από το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου από την αρχή του νέου χρόνου και αφορά ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην ασφάλεια και σε παιδαγωγικά στοιχεία που εμπλουτίζουν τη διαδικασία, παράλληλα με την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων που αναπτύσσονται σταδιακά στα διάφορα επίπεδα του προγράμματος.

Κάθε επίπεδο αποτελεί μια πιστοποιημένη διαδικασία εκπαίδευσης.

Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές  για την υλοποίηση του προγράμματος και ευχαριστεί θερμά τους γονείς που μας εμπιστεύονται και στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης και την μετάβαση των παιδιών στο επόμενό επίπεδο ξεκινάει και ο εαρινός κύκλος νέων εγγραφών για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας “Β.ΠΟΛΎΜΕΡΟΣ” στα τμήματα baby swimming και εκμάθησης μικρής πισίνας.

Σε ένα χώρο πλήρως κλιματιζόμενο με θέρμανση, λειτουργούν τα τμήματα baby swimming, και εκμάθησης μικρής πισίνας σε συνθήκες ιδανικές και με ανέσεις, καθώς καθημερινά διεξάγονται δύο γκρουπ προπονήσεων .

Ο νέος κύκλος εκμάθησης υλοποιείται μέσα από το  πρόγραμμα ασφαλούς κολύμβησης  που εφαρμόζεται από το προπονητικό δυναμικό του τμήματος, καθηγητές φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στη κολύμβηση, εκπαιδευτές και ναυαγοσώστες που αποτελούν την ομάδα εφαρμογής του προγράμματος. Οι άξονες που εστιάζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορούν την ασφάλεια, το παιχνίδι και την ανάπτυξη ψυχοσωματικών δεξιοτήτων ανάλογα με το στάδιο και την ηλικία, καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού.

Σας περιμένουμε όλους…

Για περισσότερες πληροφορίες/εγγραφές, καθημερινά στη γραμματεία του τμήματός κολύμβησης στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας και στο τηλέφωνο 6947447627

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon