1α ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ τεχνικής κολύμβησης στα Χανιά και Γαλαγάλεια Προαγωνιστικής στην Καρδίτσα

Στα Χανιά βρέθηκε 10μελής αποστολή της ομάδας μας μαζί με τον προπονητή μας, Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, που συμμετείχε στο διεθνές μίτινγκ 1α Βενιζέλεια τεχνικής κολύμβησης, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Εξαιρετικές εμφανίσεις από όλα τα παιδιά της ομάδας μας με βελτίωση ατομικών επιδόσεων και κατάκτηση μεταλλίων από την Αθανασία Καρατσιβή με χρυσό στα 400μ επιφάνειας γυναικών, την Λυδία Παντελόγλου με χρυσό στα 50μ άπνοη γυναικών, Ασημένιο στα 50μ διπλά πέδιλα γυναικών και χάλκινο στα 100μ Υ/Β γυναικών, αλλά και τον Πρόδρομο Χατζηεφραιμίδη με χάλκινο στα 400μ Υ/Β ανδρών.

Οι επιδόσεις της Αθανασίας Καρατσιβή και της Λυδίας Παντελόγλου είναι όρια πρόκρισης εθνικών ομάδων για Πανευρωπαικό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Καλύτερη αθλήτρια των αγώνων η Αθανασία Καρατσιβή που παρέλαβε το Κύπελλο από τους διοργανωτές.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές επιτυχίες στα Χανιά, αποστολή με 6 αθλητές της Προαγωνιστικής συμμετείχαν στους αγώνες που διοργάνωσε η ΑΚΑ Καρδίτσας .

Τα παιδιά που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους βελτιώνοντας τις ατομικές επιδόσεις και κατακτώντας μετάλλια (Μπαρτζώκα Άννα Μαρία, Τζαλάκας Ορέστης, Αρβανιτόπουλος Κυριάκος, Μπασδάνης Θοδωρής).

Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου συγχαίρει  όλα τα παιδιά που  αγωνίστηκαν, καθώς και αυτούς που δεν συμμετείχαν καθώς και τον προπονητή της ομάδας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη που είναι ο βασικός συντελεστής των επιτυχιών. Όλα τα παιδιά τόσο της αγωνιστικής όσο και της Προαγωνιστικής αποτελούν εξαιρετικά σύνολα  αθλητών που δημιουργούν μια πολύ καλή χημεία στην ομάδα, η οποία εξελίσσεται στο σύνολο της και λειτουργεί υποδειγματικά σε κάθε αθλητική διοργάνωσή που συμμετέχουν.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών.

Καλή συνέχεια στις αγωνιστικές προκλήσεις που ακολουθούν τόσο στην προαγωνιστική όσο και στην αγωνιστική κλασικής και τεχνικής κολύμβησης.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon