18 μετάλλια και εξαιρετικές επιδόσεις το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου στους 1ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες

Την Κυριακή 13/11/2022 η αγωνιστική τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου, συμμετείχε με 20 αθλητές-τριες στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διοργανώθηκε στο κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας από τον σύλλογο Δελφίνια Πτολεμαΐδας.

Στον 1ο  αγώνα της φετινής χρονιάς η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή και αποτυπώθηκε με την κατάκτηση μεταλλίων και επιδόσεων, καθώς και με τη διάκριση της καλύτερης αθλήτριας των αγώνων  που ανακηρύχθηκε η αθλήτρια μας, Αθανασία Καρατσιβή.

Την  20μελή αποστολή της ομάδας συνόδευσαν ο προπονητής κ. Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης,  η βοηθός προπονητή κ. Ευθυμία Μπάγκου, ο έφορος του τμήματος κ. Χριστόφορος Θεοδοσόπουλος, το μέλος της ΔΕ λ. Πόπη Αποκρεμιώτη, καθώς και γονείς των παιδιών.

Η εμφάνιση των παιδιών σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο, ήταν εξαιρετική και δεδομένης της χρονικής συγκυρίας, αποτυπώθηκε με επιδόσεις που  αποτελούν βάση για την εξέλιξη, τις προοπτικές και τις δυνατότητες όλων των αθλητών.

Αναλυτικά οι συμμετοχές και οι επιδόσεις των παιδιών αποτυπώνονται στον συνημμένο πίνακα.

Η ΔΕ του τμήματος εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και προπονητές, καθώς και στους γονείς που υποστηρίζουν τις προσπάθειες τους και εύχεται υγεία σε όλους και καλή συνέχεια.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon