24οι ΙΩΝΙΚΟΙ αγώνες προαγωνιστικών στο Βόλο και ημερίδα επιδόσεων τεχνικής κολύμβησης στην Θεσ/νίκη

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες, μετάλλια και πολύ καλές επιδόσεις για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου.

Η προαγωνιστική του συλλόγου συμμετείχε στους 24 Ιωνικούς που διεξήχθησαν στο ανοικτό κολυμβητήριο Βόλου με 11 αθλητές και κατέκτησε 13 μετάλλια (3 χρυσά, 3 ασημένια, 7 χάλκινα)

Οι νεαροί αθλητές έκαναν πολύ καλές επιδόσεις στα αγωνίσματα, καταγράφοντας ατομικά ρεκόρ και κατακτώντας μετάλλια.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στις διακρίσεις των παιδιών μας, προστίθενται και νέα παιδιά που καταλαμβάνουν θέσεις στο βάθρο, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική εξέλιξη όλων των παιδιών.

Μεθοδικά και μέσα από την συντονισμένη δουλειά στην προπόνηση, η βελτίωση όλων των παιδιών είναι γεγονός που αποτυπώνεται.

Την αποστολή των παιδιών συνόδευσε η προπονήτρια κ. Ειρήνη Μπέλλου και το μέλος της ΔΕ του τμήματος κ. Αποκρεμιώτη Πόπη.

Την Κυριακή, η αποστολή της ομάδας μας με 9 αθλητές συμμετείχε και στην ημερίδα ορίων τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο στη Θεσσαλλονίκη.

Τα παιδιά που συμμετείχαν επιβεβαίωσαν την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση καταγράφοντας εξαιρετικές επιδόσεις και νέα ατομικά ρεκόρ ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

Την αποστολή της ομάδας συνόδευσαν ο προπονητής μας κ. Καλατζογλίδης Γρηγόρης και εκ μέρους της Διοίκησης ο έφορος τεχνικής κ. Χριστόφορος Θεοδοσόπουλος και το μέλος της ΔΕ κ. Χάρης Μπουρνής. Η ΔΕ του τμήματος εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους και εύχεται καλή συνέχεια σε αυτή την προσπάθεια ενόψει επικείμενων αγώνων  και σημαντικών διοργανώσεων.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon