36 μετάλλια για τη Νίκη Βόλου, στο 3ο Κύπελλο ΝΟΒΑ

Το διήμερο 21 και 22 Μαΐου, το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχε στους αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών, στο ανοικτό κολυμβητήριο Βόλου. Οι αγώνες αποτέλεσαν αφορμή για τα παιδιά να κολυμπήσουν σε μια πιο χαλαρή διοργάνωση και χωρίς την πίεση των προηγούμενων αγώνων που προηγήθηκαν το πρώτο 15θήμερο του μήνα.

Το τμήμα κολύμβησης συμμετείχε με 11 αθλητές της προαγωνιστικής και 17 αθλητές της αγωνιστικής. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις και κατέκτησαν συνολικά 36 μετάλλια (9 μετάλλια η προαγωνιστική και 27 μετάλλια τα παιδιά της αγωνιστικής). Την αποστολή της ομάδας συνόδευσαν οι προπονητές Γρηγόρης Καλαιτζογλίδης και Ειρήνη Μπέλλου, καθώς και οι έφοροι του τμήματος, ενώ οι γονείς των παιδιών είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Πέρα από τις εμπειρίες και τα μετάλλια, τα παιδιά του τμήματος έζησαν ακόμη μια αγωνιστική εμπειρία.

Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την αγωνιστική εμφάνιση και την εν γένει παρουσία στους αγώνες και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες τους. Εύχεται καλή συνέχεια σε όλους και πάντα με υγεία.

Μεταξύ των συλλόγων που συμμετείχαν, ήταν και το τμήμα προαγωνιστικής του Πανιωνίου. Μια ιδιαίτερη στιγμή των αγώνων, ήταν την Κυριακή που επισκέφτηκε την αποστολή του Πανιωνίου ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Στέργιος Φάτσης, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. και έφορο κολύμβησης, Χριστόφορο Θεοδοσόπουλο. Μίλησε στα παιδιά για τους κοινούς δεσμούς που έχουν οι δύο σύλλογοι, η Μικρά Ασία που τους ενώνει και η αδελφοποίηση των δύο συλλόγων σε όλα τα επίπεδα. Παρέδωσε στο προπονητή της αποστολής του Πανιωνίου ένα αναμνηστικό δώρο με ζωγραφισμένο το σήμα της Νίκης, για να το τοποθετήσει στα γραφεία του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου. Ένα βιβλίο με την ιστορία του Πανιωνίου και ένα λάβαρο του συλλόγου δόθηκαν στους ανθρώπους της Νίκης.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon