7 αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου στις προεθνικές ομάδες και στους επίλεκτους της ΚΟΕ Τεχνικής Κολύμβησης.

Ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας οι προεθνικές ομάδες 2022-2023.

Τρεις αθλήτριες του τμήματος τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου μας είναι στην λίστα αθλητριών προεθνικής της ΚΟΕ. Πρόκειται για τις: Αθανασία Καρατσιβή, Μπάδρα Αποστολία και Λυδία Παντελόγλου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα επίλεκτων της ΚΟΕ στην τεχνική κολύμβηση  

Στις λίστες επίλεκτων αθλητών είναι επιπρόσθετα και οι αθλητές του συλλόγου μας, Σανίδας Ευάγγελος και Μπαρτζώκας Αθανάσιος, καθώς και οι αθλήτριες Παντελόγλου Λυδία, Γκουντούλα Αριέτα και Βασιλειάδη Φαίδρα.

Οι διακρίσεις αυτές των παιδιών μας, είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας ενός έτους σκληρής, μεθοδικής και πολύ σωστής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή του τμήματος κ.Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη.

Οι 6 νέες μεταγραφικές προσθήκες με εξαιρετικούς αθλητές και αθλήτριες που έρχονται να ενισχύσουν το πολύ καλό αγωνιστικό δυναμικό του τμήματος και με συνολική αποτίμηση 25 αθλητών και αθλητριών, η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο και η καθημερινή δουλειά που γίνεται, σύντομα θα αποδώσει ακόμη περισσότερους καρπούς.

Η ΔΕ του τμήματος συγχαίρει όλα τα παιδιά, κάνοντας μας περήφανους μέσα από τον αγώνα που καθημερινά δίνουν και τις επιτυχίες που καταγράφουν, καθώς και στον προπονητή μας που βρίσκεται πίσω από αυτές τις επιτυχίες.

Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας, τα νέα παιδιά που επέλεξαν να γίνουν μέλη της ομάδας μας και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας, καλή αγωνιστική χρονιά με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Τα νέα μέλη της αγωνιστικής ομάδας μας, είναι:

Καρατσιβή Αθανασία, 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης 2022

Μπάδρα Αποστολία, Πρωταθλήτρια Ελλάδος

Τσιδώνη Ναταλία, κάτοχο Πανελλήνιων επιδόσεων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος

Βενέτη Βασίλειο

Μαυροπούλου Σίσσυ

Σαλέμη Γεώργιο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών, που στηρίζουν τις προσπάθειες τους και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Οργανώνουμε το τμήμα με μια προοπτική δυναμικής συνέχειας, καθώς όλα τα παιδιά καταγράφουν καθημερινά αγωνιστική συνέπεια, πρόοδο και συνεχή βελτίωση.

Καλή αγωνιστική χρονιά…

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon