Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας στη Καρδίτσα και 1η προπονητική συνάντηση Προεθνικής / Επίλεκτων Τεχνικής Κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη

Το Σαββατοκύριακο 04-05 Νοεμβρίου το τμήμα κολύμβησης της ομάδας μας συμμετείχε με αποστολές αγωνιστικής κλασικής κολύμβησης και τεχνικής κολύμβησης σε Καρδίτσα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Το Σάββατο 04/11 στο κολυμβητήριο Καρδίτσας, η αγωνιστική κλασικής κολύμβησης συμμετείχε με 8 αθλητές-τριες στο παμπεριφερειακό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας. Τα παιδιά μας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις για πρώτο αγώνα της νέας αγωνιστικής χρονιάς και κατέλαβαν υψηλές θέσεις σε αρκετά αγωνίσματα.

Στο συνημμένο πίνακα αποτυπώνεται η παρουσία των αθλητών μας.

Την Κυριακή 05 Νοεμβρίου, αποστολή της ομάδας μας με 12 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε στην 1η προπονητική συνάντηση Προεθνικής και επίλεκτων που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Γιάννη Καλαϊτζογλίδη.

Πέρα από τις δοκιμασίες που υποβλήθηκαν οι αθλητές, δόθηκαν και οδηγίες/κατευθύνσεις σε προπονητικό και αγωνιστικό επίπεδο που βοηθούν την εξέλιξη των αθλητών.

Τις δύο αποστολές της ομάδας συνόδευσε ο προπονητής της ομάδας κ. Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης με την βοηθό προπονητή, Αθανασία Καρατσιβή, που πραγματικά, από τη νέα θέση και ρόλο που έχει αναλάβει στο τμήμα τεχνικής κολύμβησης, προσδίδει σημαντική βοήθεια στην αγωνιστική δυναμική των αθλητών,  όπως αποτυπώνεται καθημερινά. Την ευχαριστούμε για την αποδοχή της θέσης ευθύνης δίπλα στον προπονητή μας.

Η ΔΕ του τμήματος εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις αποστολές και εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon