Γιορτή ακαδημιών κολύμβησης Νίκης Βόλου

Μια ξεχωριστή μέρα με πολύ παιχνίδι, μουσική και βουτιές έζησαν το Σάββατο 10/12 οι μικροί κολυμβητές μας που συμμετείχαν στην γιορτή που σχεδίασε η προπονητική ομάδα μας.

Τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους μέσα στο νερό και συμμετείχαν σε όλες τις δράσεις δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με πολύ διάθεση.

Το αποτέλεσμα ήταν τα παιδικά χαμόγελα και ο ήχος της φωνής τους να πλημυρίσει το κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας  και η ατμόσφαιρα να μας φέρει πιο κοντά στο πνεύμα των ημερών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους  που παραβρέθηκαν στη γιορτή. Όσα δεν μπόρεσαν για διαφόρους λόγους, ανανεώνουμε το ραντεβού μας σύντομα, για την επόμενη γιορτή κολύμβησης με πολύ παιχνίδι, ώστε να ζήσουν και αυτά τις ίδιες στιγμές.

Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης συγχαίρει τους προπονητές μας και συγκεκριμένα την κ Δήμητρα Ντίνα και τους συνεργάτες της Βάια, Λευτέρη και Σταυρούλα που οργάνωσαν και υλοποίησαν τη γιορτή. Τα παιδικά χαμόγελα και αυτή η τόσο ωραία διάθεση των παιδιών που τους δίνει η επαφή με  το νερό, είναι και η αφορμή για μια οικονομική προσφορά τριμήνου για νέες εγγραφές. Στόχος μας είναι ακόμη περισσότερα παιδιά  να έχουν τη δυνατότητα να να νιώσουν αυτή την μοναδική αίσθηση που δημιουργεί η επαφή με το νερό, στο χώρο του κλειστού κολυμβητηρίου. Οι συνθήκες θερμοκρασίας και κλιματισμού, όχι μόνο δεν είναι ανασταλτικές λόγω εποχής, αλλά μάλλον μια πρόκληση να ξεκινήσουν  να γνωρίσουν και να χαρούν το νερό μέσα από το κολύμπι. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στη γραμματεία του τμήματος, στο τηλέφωνο 6947447627.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon