Δελτίο τύπου – ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2023

Τα ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2023 ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, μέσα από 2 διαφορετικές διοργανώσεις, τα 2α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ Τεχνικής Κολύμβησης και τα 11α Προαγωνιστικών Κατηγοριών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους υποστηρικτές μας για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην διεξαγωγή των αγώνων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) – Περιφερειακή επιτροπή Θεσσαλίας

30 αθλητικοί Σύλλογοι με 600 αθλητές, προπονητές και συνοδούς, μας τίμησαν με την συμμετοχή τους στους αγώνες και μας έδωσαν  ικανοποίηση να τους βλέπουμε να αγωνίζονται και να κάνουν πολύ καλές επιδόσεις.

Ευχαριστούμε

– τον συνδιοργανωτή των αγώνων την Περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη που μας τίμησε με την παρουσία της.

– Τη Διεύθυνση αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την διάθεση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τον πρόεδρο Γεώργιο Βλιώρα καθώς και τον αντιπρόεδρο Απόστολο Νάσιο που μας τίμησε με την παρουσία του.

– Την υφυπουργό παιδείας Ζέτα Μακρή που μας τίμησε με την παρουσία της όπως και τους Βουλευτές Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, Αθανάσιο Λιούπη, Αλέξανδρο Μεϊκοπουλο και Κατερίνα Παπανάτσιου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

– Τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και τους διασώστες, αλλά και προσωπικά τον Βασίλειο Ηλιόπουλο που υποστήριξαν τους αγώνες, παρέχοντας υγειονομική υποστήριξη και την ιατρό Σοφία Κτενά.

– Τον πρόεδρο του συλλόγου μας Στέργιο Φάτση που μας τίμησε, κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων, καθώς και τα μέλη του ΔΣ για τη στήριξη.

Τις επιχειρήσεις ΜΕΤΚΑ του ομίλου Μυτιληναίου και τον διευθυντή Γεώργιο Οικονόμου και την ΕΨΑ για την υποστήριξη καθώς και τις εταιρείες humu humu swimstores, Homeservice Συστήματα Ασφαλείας και Εξέλιξις για την υποστήριξη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν, τους προπονητές, διοικήσεις των συλλόγων που συμμετείχαν και τους γονείς των αθλητών που παρακολούθησαν τους αγώνες ζωντανά, όπως και αυτούς που τα παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του τμήματος στο Youtube.

Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ ανήκει στους 40 εθελοντές γονείς – αθλητές και αγωνοδίκες επιτροπές που αποτέλεσαν τον απόλυτο εγγυητή της επιτυχίας των αγώνων και τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, που ήταν μαζί μας και παρακολούθησε τους αγώνες για δυο ημέρες. Όλοι τους έκαναν το καλύτερο δυνατό ακούραστα και με διάθεση προσφοράς και αγάπης για τον αθλητισμό και τον σύλλογό μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά με ακόμη περισσότερη διάθεση για ακόμη καλύτερους αγώνες.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, θα βρείτε στη σελίδα του τμήματος κολύμβησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ενώ τα βίντεο των αγώνων θα δημοσιευθούν στο κανάλι του τμήματος στο Youtube, μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας τους.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon