Δελτίο τύπου – Αποτελέσματα ομάδας στα ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ

38 μετάλλια (11 χρυσά, 13 ασημένια, 14 χάλκινα) για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου στα ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ

Τα ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ, μια γιορτή κολύμβησης, έκλεισε με δύο διοργανώσεις που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Τα 2α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ και τα 11α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, συνοδεύτηκαν από εξαιρετικές επιδόσεις και πολύ καλές εμφανίσεις των  αθλητών μας.

Με 28 αθλητές συμμετείχε η ομάδα μας στα 2α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ και κατέκτησε 33 μετάλλια (9 χρυσά, 10 ασημένια και 14 χάλκινα), με πολύ καλές ατομικές επιδόσεις και μετάλλια για τους περισσότερους αθλητές μας και πρώτες εμπειρίες για τους υπόλοιπους, που δείχνουν να βελτιώνονται συνεχώς.

Καλύτερη αθλήτρια των αγώνων, η αθλήτρια μας Αθανασία Καρατσιβή, κατέκτησε πέρα από τα χρυσά μετάλλια στα ατομικά, και το κύπελλο που της απονεμήθηκε από τη διοργάνωση.

Με 20 αθλητές η ομάδα μας συμμετείχε στα 11α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΏΝ κατηγοριών, με περισσότερα από τα μισά παιδιά να αγωνίζονται για πρώτη φορά, ενώ άλλα παιδιά δεν κατάφεραν να συμμετέχουν λόγω ασθένειας, κάτι που τους στέρησε τη δυνατότητα να διακριθούν με βάση τις επιδόσεις τους.

Τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά  είναι το μέλλον της ομάδας.

2 χρυσά  και 3 ασημένια μετάλλια ο απολογισμός για μια ομάδα που τώρα δημιουργείται.

Σε όλα τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, το τμήμα κολύμβησης τίμησε αυτήν την προσπάθεια με ξεχωριστή απονομή.

Οι αγωνιστικές επιδόσεις των αθλητών μας αποτυπώνονται στου πίνακες κατάταξης. Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στα 50 παιδιά που αγωνίστηκαν και στους  προπονητές Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, Νίκο Κωνσταντέλια και τη βοηθό προπονητή Ευθυμία Μπάγκου για την συστηματική δουλειά που γίνεται στην εξέλιξη όλων των παιδιών, όπως και στους γονείς που τα στηρίζουν.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon