Έναρξη εγγραφών για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" για τη νέα κολυμβητική χρονιά τόσο για την κλασική κολύμβηση, όσο και για την τεχνική κολύμβηση.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και υποστήριξαν το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου.

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς, το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις εταιρείες που στήριξαν την ομάδα. Πιο συγκεκριμένα για την υποστήριξη στα 1α Νικητήρια Τεχνικής Κολύμβησης, την εταιρεία ΜΕΤΚΑ (όμιλος Μυτιληναίος) και τον διευθυντή κ. Οικονόμου Γεώργιο, την εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ, το τσιπουράδικο ΑΣΤΕΡΙΑΣ, το κατάστημα ειδών κολύμβησης …

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και υποστήριξαν το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου. Διαβάστε Περισσότερα »

11 μετάλλια με 7 αθλητές για τη Νίκη Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης

6 Χρυσά ,2 Ασημένια και 3 Χάλκινα μετάλλια που συνοδεύτηκαν από εξαιρετικές εμφανίσεις, ατομικά ρεκόρ και ένα Πανελλήνιο ρεκόρ, είναι ο απολογισμός του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου από το Παννελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών.

Μονάδα παραγωγής αναπνεύσιμου αέρα για το τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Μονάδα παραγωγής αναπνεύσιμου αέρα για την αυτονομία και την πλήρη ανάπτυξη των υποβρύχιων αγωνισμάτων του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών Β’ φάση και Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών

Συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών Β’ φάση και Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου

Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης, 1-3 Ιουλίου, Πευκί Ευβοίας

Εμπειρία μοναδική η συμμετοχή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου με 20 αθλητές στον Αυθεντικό μαραθώνιο κολύμβησης.

Α φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος (περιφερειακό)

Πολύ καλές επιδόσεις από τους αθλητές κολύμβησης της Νίκης Βόλου που συμμετείχαν στην Α φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Προαγωνιστικοί αγώνες Περιφέρειας, Λάρισα 24-25 Ιουνίου

Εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση των παιδιών της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της Νίκης Βόλου στους θερινούς αγώνες Περιφέρειας

Αυθεντικός Μαραθώνιος κολύμβησης

Όλες οι πληροφορίες για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης που διοργανώνεται από το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού.

24οι ΙΩΝΙΚΟΙ αγώνες προαγωνιστικών στο Βόλο και ημερίδα επιδόσεων τεχνικής κολύμβησης στην Θεσ/νίκη

Εξαιρετικές εμφανίσεις από την διπλή συμμετοχή της προαγωνιστικής και του τμήματος της τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στους 24ους ΙΩΝΙΚΟΥΣ αγώνες προαγωνιστικών στο Βόλο και της Ημερίδας επιδόσεων τεχνικής στη Θεσσαλονίκη, το διήμερο 4-5 Ιουνίου 2022.

Επτανησίοι αγώνες τεχνικής κολύμβησης (open water) και 28α Ιπποκράτεια 2022

Νέες αγωνιστικές προκλήσεις και επιτυχίες για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου στους Επτανησιακούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στην Κεφαλονιά και 28α ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ στη Λάρισα αντίστοιχα, το διήμερο 28 -29 Μαΐου.

36 μετάλλια για τη Νίκη Βόλου, στο 3ο Κύπελλο ΝΟΒΑ

Πολύ καλές εμφανίσεις προαγωνιστικής και αγωνιστικής του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου με διακρίσεις στους αγώνες κολύμβησης, 3ο Κύπελλο ΝΟΒΑ.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon