Αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών, Βόλος 25/11/23

Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στους χειμερινούς αγώνες προαγωνιστικών

Δωρεά διαδρόμου τρεξίματος στο τμήμα κολύμβησης

Δωρεά διαδρόμου τρεξίματος

Δωρεά μεταλλικού κλωβού στο τμήμα κολύμβησης

Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην επιχείρηση «Μηχανουργείο Παντελόγλου»

Ημερίδα επιδόσεων αγωνιστικών κατηγοριών, Βόλος 18-11-23

Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην ημερίδα επιδόσεων κλασικής κολύμβησης

Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας στη Καρδίτσα και 1η προπονητική συνάντηση Προεθνικής / Επίλεκτων Τεχνικής Κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη

Σε Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας στην Καρδίτσα η αγωνιστική κλασικής κολύμβησης και στην 1η προπονητική συνάντηση Προεθνικής / Επίλεκτων Τεχνικής Κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν οι αθλητές-τριες της Νίκης Βόλου.

Παράκτιοι μεσογειακοί αγώνες – Ηράκλειο Σεπτέμβριος 2023

3 μετάλλια για τις αθλήτριες της Νίκης Βόλου με το εθνόσημο, στους παράκτιους μεσογειακούς αγώνες στο Ηράκλειο Κρήτης

Έναρξη Προπονήσεων Και Εγγραφές

Έναρξη προπονήσεων της νέας αγωνιστικής χρονιάς από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Β. Πολύμερος.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης κατηγοριών και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, Θεσσαλονίκη 27-30 Ιουλίου και 1-2 Αυγούστου

Εξαιρετική εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης κατηγοριών που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, στο Ποσειδώνιο 27-30 Ιουλίου, καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, 1-2 Αυγούστου στην παραλία Αρετσούς στην Καλαμαριά.

Θερινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών, Λάρισα 23-24 Ιουνίου

Με 10 αθλητές-τριες, 7 μετάλλια (4 χρυσά, 2 ασημένια και 1χάλκινο) και με πολύ καλές επιδόσεις συνοδεύτηκε η συμμετοχή της Νίκης Βόλου, στους θερινούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών στη Λάρισα.

1η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, η αθλήτρια μας, Λυδία Παντελόγλου

Χρυσό μετάλλιο για την αθλήτρια του Συλλόγου μας, Λυδία Παντελόγλου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης στο Κάιρο.

Τρίαθλο και Μαραθώνια κολύμβηση τα δύο νέα τμήματα της Νίκης Βόλου

Τρίαθλο και Μαραθώνια κολύμβηση τα δύο νέα τμήματα της Νίκης Βόλου που έχουν πλήρη αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ και είναι μέλη των αντίστοιχων ομοσπονδιών.

Ημερίδα ορίων τεχνικής κολύμβησης, Θεσσαλονίκη 3-4/6

Στην ημερίδα ορίων τεχνικής κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε την Κυριακή 04 Ιουνίου αποστολή της αγωνιστικής τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου.

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon