Αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών στην Λάρισα, “Α. Δρόσος”, 26-27/11

Εξαιρετικές επιδόσεις με μετάλλια και ατομικά ρεκόρ για τα παιδιά της προαγωνιστικής της Νίκης Βόλου, που αγωνίστηκαν στους αγώνες κολύμβησης στη Λάρισα "Α.ΔΡΟΣΟΣ".

18 μετάλλια και εξαιρετικές επιδόσεις το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου στους 1ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες

Με 18 μετάλλια (8 χρυσά, 3 ασημένια, 7 χάλκινα) και εξαιρετικές επιδόσεις, επέστρεψαν οι 20 αθλητές του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου από τους 1ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες.

Ημερίδα επιδόσεων στη Καρδίτσα 5-6/11 και ημερίδα προεθνικής – επίλεκτων στην Θεσσαλονίκη 6/11

Συμμετοχή στην ημερίδα επιδόσεων 25μ και αγώνα μικρών αποστάσεων για το τμήμα κλασικής κολύμβησης στην Καρδίτσα, καθώς και στην 1η προπονητική ημερίδα προεθνικής και επίλεκτων τεχνικής κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 5 και 6 Νοεμβρίου για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου

7 αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου στις προεθνικές ομάδες και στους επίλεκτους της ΚΟΕ Τεχνικής Κολύμβησης.

Αθλητές του συλλόγου μας στις προεθνικές ομάδες και στους επίλεκτους της ΚΟΕ Τεχνικής Κολύμβησης

Έναρξη εγγραφών για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" για τη νέα κολυμβητική χρονιά τόσο για την κλασική κολύμβηση, όσο και για την τεχνική κολύμβηση.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και υποστήριξαν το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου.

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς, το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις εταιρείες που στήριξαν την ομάδα. Πιο συγκεκριμένα για την υποστήριξη στα 1α Νικητήρια Τεχνικής Κολύμβησης, την εταιρεία ΜΕΤΚΑ (όμιλος Μυτιληναίος) και τον διευθυντή κ. Οικονόμου Γεώργιο, την εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ, το τσιπουράδικο ΑΣΤΕΡΙΑΣ, το κατάστημα ειδών κολύμβησης […]

11 μετάλλια με 7 αθλητές για τη Νίκη Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης

6 Χρυσά ,2 Ασημένια και 3 Χάλκινα μετάλλια που συνοδεύτηκαν από εξαιρετικές εμφανίσεις, ατομικά ρεκόρ και ένα Πανελλήνιο ρεκόρ, είναι ο απολογισμός του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου από το Παννελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών.

Μονάδα παραγωγής αναπνεύσιμου αέρα για το τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Μονάδα παραγωγής αναπνεύσιμου αέρα για την αυτονομία και την πλήρη ανάπτυξη των υποβρύχιων αγωνισμάτων του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών Β’ φάση και Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών

Συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών Β’ φάση και Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου

Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης, 1-3 Ιουλίου, Πευκί Ευβοίας

Εμπειρία μοναδική η συμμετοχή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου με 20 αθλητές στον Αυθεντικό μαραθώνιο κολύμβησης.

Α φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος (περιφερειακό)

Πολύ καλές επιδόσεις από τους αθλητές κολύμβησης της Νίκης Βόλου που συμμετείχαν στην Α φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Προαγωνιστικοί αγώνες Περιφέρειας, Λάρισα 24-25 Ιουνίου

Εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση των παιδιών της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της Νίκης Βόλου στους θερινούς αγώνες Περιφέρειας

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon