Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην ημερίδα 25αρας της ΚΟΕ στο κλειστό κολυμβητήριο Βόλου 14/11/2021

Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην ημερίδα 25αρας της ΚΟΕ στο κλειστό κολυμβητήριο Βόλου 14/11/2021

Στη λίστα επίλεκτων τεχνικής κολύμβησης της ΚΟΕ ο Γιώργος Κατοίκος της Νίκης Βόλου.

Στην 1η προπονητική συνάντηση επίλεκτων κολυμβητών τεχνικής κολύμβησης της ΚΟΕ που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης συμμετείχε ο αθλητής του τμήματος τεχνικής κολύμβησης του ΓΣΒ "Η ΝΙΚΗ" Γιώργος Κατοίκος.

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο από τον Αντώνη Κρύσιλα

Την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου στα 1500μ ελεύθερο ανδρών, αλλά και την 4η θέση στα 400μ ελεύθερο, πέτυχε ο Αντώνης Κρύσιλας.

ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ 25μ ΒΟΛΟΣ 13/11/2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

1η Ημερίδα επιδόσεων Λάρισα 23-10-21

Συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου στην 1η Ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας Η αγωνιστική ομάδα κλασικής κολύμβησης του ΓΣΒ Η ΝΙΚΗ συμμετείχε στην 1η Ημερίδα επιδόσεων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021. Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς η παρουσία της ομάδας ήταν εξαιρετική. Ιδιαίτερα […]

Δύο αθλητές του Συλλόγου μας στην Προεθνική Ομάδα

Δύο αθλητές του Συλλόγου μας στην Προεθνική Ομάδα Κολύμβησης και Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OW), ο Μιαρίτης Αλέξανδρος και Τσαλούχου Χαρά. Τα κριτήρια επιλογής για τη συγκρότηση των Προεθνικών Ομάδων Κολύμβησης και Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OW) γνωστοποίησε σήμερα (1/10) στα σωματεία η ΚΟΕ. Με βάση αυτά, εντάσσονται στις Προεθνικές μας Ομάδες Κολύμβησης, συνολικά 201 κολυμβητές / […]

«Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ»

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 στην παραλία Βόλου τρέχουμε για τη Φλόγα .Όσα παιδιά και γονείς ενδιαφέρονται να ενημερώσουν την γραμματεία κ.Ειρήνη Τσελεπίδου 6985789645 ή την έφορο κολύμβησης κ.Έφη Πασσαλίδου 6973363462 για δηλώσεις συμμετοχής.

Τεχνική Κολύμβηση

Νέο τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης

Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι δημιουργήθηκε νέο τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Συλλόγου μας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Νέα δυνατότητα online εγγραφής. Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους. Ενναλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στο χώρο του κολυμβητηρίου και να αναζητήσετε τη γραμματεία.

Νικητήρια 2021-2022

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός κολύμβησης της πόλης μας έφτασε!!! Τα Νικητήρια και φέτος περιμένουν εκατοντάδες κολυμβητές απ’ όλη την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί το ταλέντο τους, ενώ από φέτος θα υπάρχει και συμμετοχή της Τεχνικής κολύμβησης για 1η φορά! Σας περιμένουμε! Για να μεταβείτε στην ενότητα της διοργάνωσης, πατήστε εδώ.

97 Χρόνια, Νίκη Βόλου!!!

97 ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ !!! 97 χρόνια ιστορίας της συμπληρώνει σήμερα η Νίκη Βόλου. Στις 19 Αυγούστου 1924, με τον αρ. πρωτ. 551 του Πρωτοδικείου Βόλου, συστάθηκε επίσημα η Νίκη Βόλου, με αρχική ονομασία “Γυμναστικός Σύλλογος Προσφύγων Βόλου”. Πέρασαν 2 χρόνια για να αποκτήσει το σωματείο την σημερινή του ονομασία με την υπ αρ.893 απόφαση […]

Κοινοποίηση:
Right Menu Icon